T.E.C.

T.E.C. Caravan

Vanaf modeljaar 2014 is T.E.C. Caravan opgegaan in LMC caravan. Wij zijn vanaf modeljaar 2014 dan ook LMC Caravan dealer/importeur geworden. U vindt dan ook vanaf modeljaar 2014 een grote collectie nieuwe LMC caravans in de showroom.

Onderdelen en garantie

Over uw garantie en nalevering van uw T.E.C. caravan hoeft u niet in te zitten, deze blijven gehandhaafd. T.E.C. en LMC caravan werden al jaren in dezelfde fabriek in Sassenberg gebouwd, de onderdelen die bij LMC en T.E.C. gebruikt werden zijn dan ook voor 80 % uitwisselbaar.

Heeft u een onderdeel nodig voor uw LMC of T.E.C. caravan dan kunt u contact met ons opnemen per mail: werkplaats@vanvoorthuizen.nl 

Het is niet mogelijk onderdelen telefonisch te bestellen. Na ontvangst van uw mail zullen wij u zo spoedig mogelijk antwoorden over prijzen/levertijd

Hieronder het persbericht van het samengaan van T.E.C. en LMC caravan

 

De gehele Caravanwereld kijkt dezer dagen naar Westfalen - want hier komt een tientallen jaren durend liefdesverhaal eindelijk tot haar finale hoogtepunt. Een heus huwelijk op stand brengt de zoals bekend, bezonnen gemoederen van de mensen uit het Münsterland in vreugdevolle verwachting.

LMC (Lord Münsterland Caravan) en T.E.C. (Thrun Eicker Caravan) zijn de namen van het bruidspaar, die hun verbintenis binnenkort een officieel karakter verlenen en hun pad in de toekomst onder de familienaam LMC zullen voortzetten. Een verbond voor het leven zal het worden – geheel zoals dat in het Münsterland traditie is, wel overdacht, reeds lang gepland, intensief getest en formeel beklonken.

Naast alle romantiek van eerlijk gemeende complimenten, wederzijds respect en grote waardering voor elkaar, zijn er ook eerlijk gezegd veel praktische redenen voor deze verbintenis.

Hetzelfde adres, één naam – zoals het bij een huwelijk gebruikelijk is. Service, onderhoud, onderdelenleveringen en garantie – dat alles heeft al lang zijn plek onder het dak van LMC gevonden en wordt de T.E.C.- klanten zoals gewend, maar dan onder de familienaam LMC, verder beschikbaar gesteld. En ook de medewerkers in Sassenberg zullen snel aan de nieuwe familienaam gewend raken en het motto van het bedrijf „Ideeënrijk Sassenberg“ verder zoals gebruikelijk zijn gezicht geven.

Wanneer er twee al zolang samen leven en het zo eens zijn met elkaar zoals T.E.C. en LMC, dan is een huwelijk de logische gevolg. Daarom, zoals men zo mooi zegt in Westfalen: Nu worden er eindelijk spijkers met koppen geslagen en verheugen wij ons op een gemeenschappelijke toekomst als één grote familie.Dit zeggen onze klanten over ons

" Tijdens de Kampeer en Caravan Jaarbeurs in 2012 hebben we bij Van Voorthuizen een TEC-caravan gekocht. Onze 3e nieuwe TEC-caravan in ruim 20 jaar, maar de 1e bij Van Voorthuizen. Via een zwager hoorde wij goede berichten over dit bedrijf. René en Martine van Voorthuizen hebben met hun medewerkers onze verwachtingen meer dan waargemaakt. De aflevering was prima en dat geldt zeker voor de meer dan perfecte service. Een prima caravanbedrijf. Van harte aanbevolen. "

Helma & René Hilhorst