Thule

Of het nu de spectaculaire natuur ontdekken is of de wereld rondreizen met familie en vrienden, we willen allemaal graag genieten van een actief leven. 

Bij Thule delen we uw wens om vaker te genieten van onze passies. En dat betekent ook minder zorgen hebben over hoe we al het nodige kunnen mennemen. Al meer dan 75 jaar creëert Thule oplossingen om de avonturen in het leven te vereenvoudigen. Onze aandacht is volledig gericht op het ontwikkelen van slimme, stijlvolle prodcten die milieuvriendelijk zijn, van hoge kwaliteit, en veilig en gemakkelijk in gebuirk. En dat allemaal zodat u de spullen mee kunt nemen die u het dierbaarst zijn. 

Wat uw passie ook is, wat u ook najaagt. Waar u ook heen gaat, wat u ook meeneemt. 

Met Thule kunt u volop genieten van uw actieve leven. 

 

Een greep uit de collectie van Thule:
Thule Omnistor 1200

Thule Omnistor 8000

Thule Omnistor 5200

Thule Omnistor 9200 Manual

Thule Omnistor 6300

Dit zeggen onze klanten over ons

" Tijdens de Kampeer en Caravan Jaarbeurs in 2012 hebben we bij Van Voorthuizen een TEC-caravan gekocht. Onze 3e nieuwe TEC-caravan in ruim 20 jaar, maar de 1e bij Van Voorthuizen. Via een zwager hoorde wij goede berichten over dit bedrijf. René en Martine van Voorthuizen hebben met hun medewerkers onze verwachtingen meer dan waargemaakt. De aflevering was prima en dat geldt zeker voor de meer dan perfecte service. Een prima caravanbedrijf. Van harte aanbevolen. "

Helma & René Hilhorst